ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εμφανίσεις του Κουέστα μετά την καραντίνα και το νέο συμβόλαιο…

Στην μετά-καραντίνα εποχή, ο Χουλιάν Κουέστα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους του Άρη να αλλάξουν τις προτεραιότητές τους στο θέμα των ανανεώσεων.

Ο Ισπανός γκολκίπερ, είχε δεχθεί προ εβδομάδων μία πρόταση για ανανέωση από τους “κιτρινόμαυρους”, δεν είπε “όχι” σε αυτή, αλλά αντιπρότεινε μαζί με τον μάνατζέρ του μία διαφορετική, κυρίως ως προς τις οικονομικές του απολαβές και κάπου εκεί το θέμα “πάγωσε”.

Η ομάδα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και είχε μπροστά της το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, οπότε η προσοχή όλων στράφηκε τότε στο Κύπελλο και όχι στα συμβόλαια.

Η διαφορά με τον Ισπανό δεν είναι μεγάλη, ενώ υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες, στις οποίες οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν εύκολα, μόλις πάρουν και πάλι “ζεστά” το θέμα της ανανέωσης. Άλλωστε, από πλευράς του ο Κουέστα, το πρώτο βήμα το έκανε, όταν και δέχθηκε να παραμείνει και τον Ιούλιο για να βοηθήσει την ομάδα.

Είναι γεγονός, πως χωρίς τα εξαιρετικά του ματς στα πλέι οφ, ο Άρης θα είχε ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα, ειδικά μετά τους αγώνες που ακολούθησαν του αποκλεισμού από την ΑΕΚ.

Με πολλές επεμβάσεις, τρεις αποκρούσεις πέναλτι, ο Ίβηρας γκολκίπερ ήταν σχεδόν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη σε κάθε αγωνιστική της διαδικασίας.

Από πλευράς Άρη έχει παρθεί η απόφαση, με ή χωρίς ban, σύντομα να υπάρξει μία νέα κουβέντα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να γεφυρωθεί το χάσμα και να επέλθει η συμφωνία.

 

To Top