ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ενδείξεις δείχνουν… αίσιο τέλος (σήμερα) με Μακ Νιλ!

Η υπόθεση Τζερέλ Μακ Νιλ στον Άρη έχει εξελιχθεί σε σήριαλ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο και πιθανώς να υπάρχει και αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία η Μπάνβιτ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Αμερικανό γκαρντ, επειδή δεν απάντησε εγκαίρως ούτε στην βελτιωμένη πρόταση που του έγινε, κάτι που οδηγεί εκτός απροόπτου τον παίκτη και πάλι πίσω στον Άρη την επόμενη χρονιά.

Οι κίτρινοι περιμένουν την απάντηση του Μακ Νιλ μέχρι σήμερα. Αν δεν απαντήσει ο Αμερικανός γκαρντ, τότε θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη που έχουν καταλήξει για την αντικατάστασή του.

Υπάρχει αισιοδοξία στο κίτρινο στρατόπεδο ότι ο ηγέτης της περσινής ομάδας θα δώσει καταφατική απάντηση και θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, κάτι που θα σημαίνει την αρχή και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη.

Ούτως ή άλλως η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση μαρτυρά ότι ο Μακ Νιλ δεν ήθελε να πάει στην Τουρκία. Αν όντως επιθυμούσε να συνεχίσει στη Μπάνβιτ, θα το είχε κάνει. Βέβαια σε τέτοιες υποθέσεις, όλα τελειώνουν όταν μπει η υπογραφή στο συμβόλαιο και υπάρξει ανακοίνωση, οπότε λίγο ακόμα υπομονή για τις οριστικές εξελίξεις.

To Top