ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι εννέα σκόρερ του φετινού Άρη και οι λύσεις που δεν ήρθαν από τον πάγκο…

Την 4η καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα είχε ο Άρης στην κανονική διάρκεια, καθώς με τα 38 γκολ, τερμάτισε πάνω από Παναθηναϊκό (35) και πίσω από Ολυμπιακό (53), ΠΑΟΚ (50) και ΑΕΚ (42).

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Παρότι είχε μία από τις καλύτερες επιθέσεις δεν έφτασε τον διψήφιο αριθμό στους σκόρερ, όπως έκαναν οι ομάδες πάνω από τον ίδιο, αλλά και αρκετές χαμηλότερα από αυτός.

Σε σύγκριση με πέρσι, τα φετινά γκολ του Άρη, τα πέτυχαν εννέα ποδοσφαιριστές.

Σκόραραν οι Γκάμα (8), Ιντέγε (7), Ντιγκινί (5), Λάρσον (4), Βέλεθ (4), Φετφατζίδης (3), Σάσα (3), Ροζ (3) και Ματίγια (1).

Ο Άρης έχει πάρει πολλές βοήθειες από την άμυνά του στο σκοράρισμα, με τους Βέλεθ και Ροζ να σκοράρουν επτά γκολ, ενώ δεν έχει πάρει πολλά γκολ από τα χαφ του, παρά μόνο από τον Σάσα.

Αν από κάπου δεν πήρε βοήθειες σίγουρα ο φετινός Άρης ήταν από τους μεσοεπιθετικούς του πάγκου. Αυτούς που έμπαιναν στο β΄ημίχρονο για να δώσουν λύσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Ντουρμισάι, Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες και Μπα. Ο Ντιγκινί δεν λογίζεται ως τέτοιος, καθώς είχε ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει πέντε γκολ.

Γενικότερα, φέτος ο πάγκος δεν έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες στον Άρη, κυρίως επιθετικά, κάτι που γινόταν πέρσι σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο β΄γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που στον καταρτισμό του φετινού ρόστερ οι ιθύνοντες του Άρη δεν θέλουν να κάνουν λάθος επιλογές ακόμα και γι αυτούς που προορίζουν ως “ρεζέρβες”.

 

To Top