ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι εξετάσεις του Γκάλινατ “έτρεξαν” τις εξελίξεις για την έλευση του Ριντ

Ο Άρης αποφάσισε να κινηθεί οριστικά για τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Γκάλινατ, διότι οι τελευταίες εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός έδειξαν ότι πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, με τη συμπλήρωση δύο μηνών από τον τραυματισμό του (στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού).

Το πιθανότερο είναι ότι θα μπορεί να πατήσει και πάλι παρκέ για να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα Απριλίου.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε η απόκτηση παίκτη για την κάλυψη του κενού του και τα τελευταία εικοσιτετράωρα η έρευνα έγινε ακόμη πιο εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Καστρίτης ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις παικτών και μία απ’ αυτές ήταν ο Έρικ Ριντ Τζούνιορ.

Η λύση Ριντ προκρίθηκε, επειδή η αποδέσμευση των άλλων δύο παικτών θα καθυστερούσε και οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την πολυτέλεια να περιμένουν.

Έπρεπε μέχρι την Κυριακή (03/03) να συμφωνήσουν με παίκτη, καθώς μετά απ’ αυτή την προθεσμία οι ομάδες μπορούν να προχωρήσουν μόνο σε μία αλλαγή ξένου.

Έτσι “έτρεξαν” τις διαδικασίες και συμφώνησαν με τον 24χρονο Αμερικανό, τον οποίο περιμένουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη.

To Top