Οι εξηγήσεις Αρβανίτη για το θέμα Πελεκάνου

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε χθες στο PRESSARIS για τις συγκυρίες που οδήγησαν την υπόθεση Πελεκάνου εκεί που την οδήγησαν. Σήμερα ανέλυσε αυτές τις συγκυρίες με ραδιοφωνικές δηλώσεις του, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως το θέμα λύθηκε.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μίλησε στον “Αρένα 89,4” και τόνισε πως “το θέμα Πελεκάνου δημιουργήθηκε λόγω ενός προσωπικού μου προβλήματος υγείας και λόγω του ότι την Δευτέρα έπρεπε να κάνω δυο τηλεφωνήματα, τα οποία δεν μπόρεσα να κάνω επειδή μπήκα στο χειρουργείο. Το ζήτημα λύθηκε εν τη γενέσει του. Εξήγησα και στον εκπρόσωπο του παίκτη και στον ίδιο τον Μιχάλη τι συνέβη. Ουσιαστικά, η σπιτονοικοκυρά του δημιούργησε θέμα, επειδή δεν πληρώθηκε το ενοίκιο Απριλίου. Το διευθετήσαμε αμέσως, όπως και προσπαθούμε να κάνουμε με κάθε ζήτημα που προκύπτει. Δυστυχώς, υπάρχει μερίδα του Τύπου που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μια ενοχλεί το ότι δεν φοράω γραβάτα στην κοπή της πίτας, μια το ότι καθυστέρησε η πληρωμή ενός ενοικίου για δέκα ημέρες. Μακάρι να υπήρχε η ίδια ευαισθησία και προς εκείνους που έκαναν ότι έκαναν και έφτασε η ομάδα στο σημείο να έχει οφειλές της τάξης των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ».

Παράλληλα, ο κ. Αρβανίτης εξήρε τον χαρακτήρα του Μιχάλη Πελεκάνου, κάνοντας λόγο για παίκτη που είναι υπόδειγμα επαγγελματία. «Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του, είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός οικογενειάρχης. Η καλοσύνη του άλλωστε, δημιούργησε και αυτό το θέμα με την σπιτονοικοκυρά του» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και συνέχισε: «Είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι μαζί του. Ο Μιχάλης αγαπά την ομάδα, έχει αγωνιστεί αρκετές φορές με προβλήματα τραυματισμών, ενώ και κόντρα στην ΚΑΟΔ ήθελε να παίξει παρά το ότι είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα δυο διαστρεμμάτων! Μέχρι τώρα έχει δικαιώσει απόλυτα την επιλογή που κάναμε προς το πρόσωπό του».

Τέλος, ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε και στις πυρετώδεις ετοιμασίας που γίνονται για την τιμητική εκδήλωση προς τον Νίκο Γκάλη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαίου στο Αλεξάνδρειο. «Ποτέ δεν έχω μιλήσει ξανά για το θέμα αυτό και επιτρέψτε μου να μην αναφέρω το παραμικρό, καθώς δεν θέλω να χαλάσω τις εκπλήξεις που ετοιμάζονται» σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και κατέληξε: «Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε σαν διοίκηση για τον άνθρωπο αυτό. Αυτήν την παγκόσμια κλάση, τον τεράστιο αθλητή. Έπρεπε να τιμηθεί ο Γκάλης από τον ΑΡΗ χρόνια πριν, αλλά πήραμε την απόφαση να το πράξουμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι απίστευτη, τα εισιτήρια περιμέναμε ότι θα εξαφανιστούν, ωστόσο δεν υπήρχε καμιά σκέψη να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση οπουδήποτε αλλού πέραν του Αλεξάνδρειου. Είναι το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε ο Νίκος και εκεί έπρεπε να τιμηθεί».

 

To Top