ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επαφές συνεχίζονται, αναμένοντας την οριστική λύση με το ban

Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα, το προηγούμενο Σάββατο, ο Θοδωρής Καρυπίδης στην πολύωρη συνάντηση που είχε με τον Άγγελο Χαριστέα του εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Άρης θα δικαιωθεί στο θέμα την FIFA και θα μπορέσει να κάνει κανονικά μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το βάρος να έπεσε στις ανανεώσεις, ωστόσο ο Άγγελος Χαριστέας έχει κρατήσει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους αυτών, που βρίσκονται στις λίστες που έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του το τελευταίο διάστημα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Φυσικά, αυτή την περίοδο και όσο παραμένει το μεταγραφικό ban δεν μπορεί να γίνει κάποια επίσημη κίνηση, παρά μόνο να εκφράζεται συνεχώς από πλευράς Άρη το ενδιαφέρον για συνεργασία.

Με την ελπίδα, πως βασικές επιλογές δεν θα χαθούν το επόμενο διάστημα, κλείνοντας σε άλλες ομάδες, όσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν απεγκλωβιστεί από την απαγόρευση μεταγραφών…

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές, αν κάποιοι στόχοι απομακρυνθούν, ωστόσο ένα από τους στόχους του αθλητικού διευθυντή των “κιτρινόμαυρων” είναι αυτή την περίοδο να κρατήσει “ζεστές” όσο μπορεί περισσότερο τις πρώτες του επιλογές.

 

 

 

To Top