ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επαφές του Άρη για το ban και η αναμονή για την απόφαση της FIFA

Το μεταγραφικό ban που έχει επιβληθεί από την FIFA στον Άρη για χρέη της παλαιάς ΠΑΕ σε πρώην ποδοσφαιριστές αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο την δεδομένη χρονική περίοδο για να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση θα αφορά την επόμενη σεζόν.

Η άρση του απαγορευτικού είναι το νο1 ζήτημα στην ατζέντα του Θοδωρή Καρυπίδη που είναι αναγκασμένος να περιμένει την απόφαση της FIFA, όσο προσπαθεί παράλληλα να πιέσει καταστάσεις για να βγει αυτή όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Τα όσα έχουν προκύψει με τον κορωνοϊό σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν δημιουργήσει όλη αυτή την στασιμότητα στις εξελίξεις και την καθυστέρηση σε περιπτώσεις σαν αυτή του Άρη, καθώς η FIFA έχει ρίξει όλο το βάρος της σε υποθέσεις που αφορούν την “επόμενη μέρα” των διοργανώσεών της και όχι μόνο.

Παράλληλα, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ η οποία αρχικά είχε δώσει παράταση έως τις 30 Απριλίου στις ομάδες προκειμένου να καταθέσουν τους φακέλους τους για τις εγχώριες αδειοδοτήσεις, αναμένεται να την ανανεώσει, δίνοντας νέα παράταση στις ΠΑΕ για την κατάθεση των σχετικών φακέλων, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ΕΠΟ, προκειμένου να την έχει σε… εγρήγορση για το θέμα του -στο οποίο έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης η Ομοσπονδία- ώστε να είναι αυτή που θα επικοινωνεί με την FIFA, ζητώντας μία απάντηση στο άμεσο μέλλον.

Μέχρι τότε, όμως, ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά παρότι δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις. λόγω του συγκεκριμένου ζητήματος, καθώς λαμβάνεται υπόψιν κάθε ενδεχόμενο.

 

To Top