ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επαφές του Καρυπίδη και οι πρώτες συμφωνίες με τους παίκτες του φετινού ρόστερ…

Τον ειδικό ρόλο των… διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ, έχει αναλάβει τις τελευταίες μέρες ο Θοδωρής Καρυπίδης. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, που είχαν πρόσφατα επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να ενημερωθούν, τόσο για τα οφειλόμενα προς αυτούς χρήματα από την φετινή σεζόν, όσο και για την επιθυμία του 38χρονου επιχειρηματία να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνουν στην ομάδα, είναι και οι Μπάμπης Παυλίδης και Νίκος Τσουμάνης, οι οποίοι μίλησαν με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος τους διεμήνυσε ότι θέλει να συνεχίσουν, ανεξαρτήτως κατηγορίας, που θα αγωνιστούν οι «κιτρινόμαυροι». Εισέπραξε θετικές απαντήσεις, ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Προσπάθεια γίνεται από τον Θοδωρή Καρυπίδη να πειστεί ολοκληρωτικά και να παραμείνει και ο Ανδρέας Τάτος. Ο αρχηγός του Άρη δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 38χρονο επιχειρηματία, ο οποίος του ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί η λύση στο οικονομικό, προκειμένου να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους». Ο 28χρονος επιτελικός μέσος έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις, τόσο από την Ελλάδα και τη Σούπερ Λίγκα, όσο και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Ισραήλ.

Από εκεί και πέρα, τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά και η παραμονή στην ομάδα των Αντώνη Καπνίδη και Μανώλη Τζανακάκη, που επίσης έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει θέληση να συνεχίσουν και του χρόνου να φορούν τα «κιτρινόμαυρα».

To Top