Οι επιλογές Γιάννη και Λεμπρόν για τις ομάδες τους στο All Star Game

Οι δύο παίκτες που πρώτευσαν σε ψήφους σε Ανατολή και Δύση επέλεξαν live τους συμπαίκτες τους για το All Star Game που θα γίνει στο Σικάγο την επόμενη Κυριακή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε επιλέγοντας τον Τζοέλ Εμπίιντ των Σίξερς, ενώ δεύτερη επιλογή του ήταν ο Πασκάλ Σιάκαμ των Ράπτορς. Τρίτο επέλεξε τον Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς, ενώ συμπλήρωσε την πεντάδα με τον Τρέι Γιανγκ των Χοκς. Από τις ρεζέρβες διάλεξε πρώτο τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον και στη συνέχεια τον Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ, τον Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ , τον Τζίμι Μπάτλερ των Χιτ, τον Κάιλ Λάουρι των Ράπτορς, τον Μπράντον Ίνγκραμ των Πέλικανς και τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, όσον αφορά στους βασικούς, επέλεξε πρώτο τον συμπαίκτη του στους Λέικερς, Άντονι Ντέιβις και εν συνεχεία τον Κογουάι Λέοναρντ των Κλίπερς, τον Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς και τον Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς.

Όσον αφορά τους αναπληρωματικούς επέλεξε τους Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Κρις Πολ (Θάντερ), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Ρόκετς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς).

 

To Top