ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επιλογές του Άρη από την στιγμή που η Αλ Κορ δεν πλήρωσε για Φετφατζίδη…

Στον Άρη προσπαθούν να διαχειριστούν με τον σωστό τρόπο το γεγονός πως η Αλ Κορ μέχρι στιγμής δεν έχει πληρώσει για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις και φυσικά να μην χαθούν χρήματα.

Οι ιθύνοντες της Αλ Κορ ζήτησαν -και τους δόθηκε- δύο φορές παράταση στην καταβολή των 1,1 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη, όμως η τελευταία έληξε την περασμένη Παρασκευή. Ζήτησαν εκ νέου μία ακόμα, ώστε να πληρώσουν τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Άρης, που δεν θέλησε να παίξει το “παιχνίδι” της ομάδας του Κατάρ, η οποία το… τρενάρει όσο μπορεί.

Στον Άρη έχει κινητοποιηθεί το νομικό τμήμα της ομάδας εδώ και μέρες και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές, προκειμένου να πάρει άμεσα τα χρήματα της μεταγραφής (περίπου 1.100.000 ευρώ).

Οι επιλογές του Άρη είναι συγκεκριμένες. Η πρώτη είναι και σε εφαρμογή και είναι οι διαβουλεύσεις που έχουν ξεκινήσει με την ομάδα του Κατάρ, ώστε να αποπληρώσει την οφειλή της, δίχως να χρειαστεί ο Άρης να κινηθεί νομικά, που είναι η αμέσως επόμενη επιλογή αν στην Αλ Κορ δεν συνετιστούν.

Στο ενδεχόμενο που δεν κυλήσουν ομαλά οι συζητήσεις τις επόμενες μέρες μεταξύ των δύο ομάδων, η προσφυγή στην FIFA από πλευράς Άρη φαίνεται να είναι η μοναδική επιλογή, παρότι πρόκειται για μία διαδικασία αρκετά χρονοβόρα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Φετφατζίδης ετοιμάζεται να κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Κορ στο πρωτάθλημα του Κατάρ. Η μεταγραφή του δεν επηρεάζεται από την ασυνέπεια της Αλ Κορ να πληρώσει τον Άρη, εκτός κι αν κάνει το ίδιο και σε εκείνον. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει και αυτό το ενδεχόμενο…

 

To Top