Οι επιλογές του Άρη για την άρση του απαγορευτικού με βάση την απάντηση του Μάιλς

Μοναδική εκκρεμότητα επί της ουσίας για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από τη FIBA αποτελεί από χθες η υπόθεση του Άαρον Μάιλς. Οι κίτρινοι έχουν ρίξει και πάλι “γέφυρες” και προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Αμερικανό πλέι μέικερ, ώστε εντός της βδομάδας να τελειώσει οριστικά όλη η ιστορία. Δεν έχουν πάντως εύκολο έργο.

Αν οι Αμερικανοί δεχθούν την πρόταση του Άρη για διακανονισμό της οφειλής έχει καλώς. Το θέμα τελειώνει. Ο παίκτης παίρνει προκαταβολή, δίνει εντολή ότι υπάρχει συμφωνία και η FIBA άρει το απαγορευτικό μεταγραφών του Άρη, που θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Αν οι Αμερικανοί δεν δεχθούν τον προτεινόμενο διακανονισμό, τότε ο Άρης σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα πάει στη FIBA και θα ζητήσει τη δική της συμβολή, ώστε να βρεθεί λύση. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα γιατί θα πρέπει να συντρέχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι για να δεχθεί η FIBA να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών χωρίς να υπάρχει συμφωνία διακανονισμού. Στην περίπτωση Ζορόσκι, που επικαλούνται οι κίτρινοι, ο Πανιώνιος είχε φτάσει στο σημείο να δίνει όλο το ποσό στον παίκτη και αυτός ζητούσε και τους τόκους, γι’ αυτό και η FIBA ήταν πιο ελαστική…

 

To Top