ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές που λύνουν τα χέρια του Ένινγκ και οι σκέψεις για την επίθεση…

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, για τον προπονητή του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το θετικό είναι πως οι επιστροφές είναι στον χώρο της άμυνας, εκεί όπου έχει το πρόβλημα ο Άρης στο φετινό του ρόστερ, αναγκάζοντας πολλές φορές τον Γερμανό προπονητή να προχωρά σε… αλχημείες για να καλύψει κενά.

Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ επιστρέφουν κανονικά μετά το ματς με τον Πανιώνιο όπου δηλώθηκαν να εκτίσουν την τιμωρία τους από την συμπλήρωση καρτών στο πρωτάθλημα και παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη. Ο πρώτος στα στόπερ με τον Γιώργο Δεληζήση δίπλα του και ο δεύτερος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα δεξιά θα επανέλθει ο Λίντσεϊ Ροζ, ενώ στο τέρμα θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σάσα-Ματίγια μένει ανέγγιχτο, με τους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη να παίζουν στις πτέρυγες της επίθεσης του Άρη.

Όλα δείχνουν πως ο Ένινγκ θα εμπιστευτεί σε αυτό το ματς και πάλι τον Νικολά Ντιγκινί ως παρτενέρ του Ντάνιελ Λάρσον στην επίθεση. Αν δεν γίνει αυτό, τότε βασικός αντί του Γάλλου, θα αγωνιστεί ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση είναι λόγω τραυματισμών, οι Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Μαντσίνι.

To Top