Οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος!

Το διήμερο που άρχισε με τη μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου στο Σύστημα και τα 820 ευρώ που μοίρασε το Betarades.com (δείτε εδώ περισσότερα) έκλεισε με τον πλέον εκπληκτικό τρόπο, μια και χθες Κυριακή υπήρξε σχεδόν πλήρης επιβεβαίωση των προγνωστικών τόσο στα Μονά, όσο στις Μπόμπες και στο Σύστημα.

Συγκεκριμένα στην «Κατηγορία» Μονά βγήκαν και οι τέσσερις προτάσεις, ενώ στις Μπόμπες από τις τέσσερις προτάσεις χάθηκε μόνο η μία, με το Χ2 της Άλτα, τον Άσσο (DNB) της Φρέντριγκσταντ και τον Άσσο (DNB) της Βάρενγκεμ να μοιράζουν κέρδη στους τολμηρούς που κυνηγούν τις εκπλήξεις. Στο σύστημα μετά το εκπληκτικό 4/6 του Σαββάτου και την Κυριακή η στήλη έβγαλε κέρδος με 3/5.

Σήμερα λοιπόν με τον… αέρα του Σαββατοκύριακου επιλέγουμε ένα παιχνίδι στην Κατηγορία «Μονά» και συγκεκριμένα πάμε με τον Άσσο στην αναμέτρηση Τούρκου – Μαρίεχαμν που πληρώνει 1.91 στην StanJames.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Γιβάσκιλα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 55΄, ισοφάρισαν με τον Πενάνεν στο 68΄, αλλά τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, φεύγοντας με άδεια χέρια από το γήπεδο. Η Μάριεχαμν επιστρέφει μετά από μία εβδομάδα στο Τούρκου, εκεί όπου την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Ίντερ. Ο Κονγκασκόλκα την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 12΄, στο 41΄ ο Βίκλοφ έκανε το 2-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κανγκασκόλκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 79΄. (Δείτε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Στο σύστημα τώρα που οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη σήμερα το Betarades.com προτείνει έξι αγώνες σε σχηματισμό 3-6 (21 στήλες και 3ευρώ) και 63’ευρώ ποντάρισμα.

Αναλυτικά οι αγώνες σε αποδόσεις της BetVictor:

Σοντερίσκε – Χόρσενς Χ (3.50 )

Στάμπαεκ – Μπραν 1Χ (18.5)

Σούντσβαλ – Τζουργκάρντεν 2 DNB (2.06)

Νόρτσεπινγκ – Γκέτερμποργκ Χ (3.50)

Τρέλεμποργκ – Όστερ 2 (2.15)

Τίγκρε – Εστουντιάντες Χ (3.20)

Τέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες το ενδιαφέρον πέφτει στο Μπάσκετ εκεί όπου στις 22:00 η Ισπανία παίζει με τη Βραζιλία και στις 00:15 η Αργεντινή με τις ΗΠΑ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προτάσεις για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top