ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι επτά αποκλεισμοί που τον… στοιχειώνουν

Ο Άρης δεν κατάφερε χθες να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αν και έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν ξεδίψασε με το νερό της πρόκρισης.

Χθες, μετά το νέο αποκλεισμό συμπληρώνονται επτά αγώνες, επτά αποκλεισμοί που τον στοιχειώνουν: τέσσερις στην Ευρώπη και τρεις στην Ελλάδα. Αποκλεισμοί κατά τους όποιους ο Άρης έφτασε στο… τσακ κι όμως δεν κατάφερε να “ξεδιψάσει” αυτός.

Στην Ευρώπη, αξέχαστη η βραδιά θρίλερ με την Μόλντε, όταν πήγε το ματς στην παράταση στην μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του 3-0 της Νορβηγίας, όμως το 3-1 τον “σταμάτησε”. Το ίδιο πέρσι, όταν στο 120′ της παράταση με την Αστάνα έχασε τουλάχιστον την ευκαιρία να πάει στα πέναλτι. Βραδιά “γροθιά” στο στομάχι η προπέρσινη με την Κόλος Κοβαλίβκα και φυσικά η φετινή.

Στην Ελλάδα και στο κύπελλο, οι αποκλεισμοί από ΑΕΚ (στην ανατροπή του 2-1), Ολυμπιακό (με την… εφεύρεση Μπουχαλάκη) και πέρσι από την Λαμία με το τελευταίο πέναλτι του Γκάμα να είναι άστοχο, συνθέτουν το αρνητικό κάδρο των επτά αποκλεισμών. Μάλιστα, οι έξι από αυτούς, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

To Top