ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ευθύνες του Μάντζιου και η ανάγκη να βρει το αντίδοτο

Όπως στις νίκες και στις επιτυχίες, όπως στην κατάρριψη του ενός ρεκόρ μετά το άλλο έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής, έτσι και στην μαύρη σελίδα του Σαββάτου, είναι δεδομένος ότι υπάρχουν μεγάλες ευθύνες στον Άκη Μάντζιο.

Ο Έλληνας προπονητής κέρδισε με το σπαθί του την αναγνώριση του κόσμου, οδηγώντας τον Άρη στην 2η θέση πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετά από 40 χρόνια και στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Πέρασε από χίλια κύματα, αμφισβητήθηκε, αλλά η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια κατέγραψαν την πολύτιμη συνεισφορά του.

Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη Κυριακή αποθεώθηκε στο Παλέ ντε Σπορ, στον αγώνα μπάσκετ. Όμως, στην βραδιά της ντροπής, έχει κι αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ο Άρης παρουσιάστηκε χωρίς έμπνευση, χωρίς λύσεις, χωρίς νεύρο μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος και παραδόθηκε άνευ όρων στον αντίπαλο του. Δεδομένες λοιπόν οι ευθύνες γι αυτήν την εικόνα στον προπονητή. Μέχρι χθες δεν είχε τεθεί θέμα προπονητή από τη διοίκηση, ούτε έγινε κάποια κίνηση από τον Μάντζιο.

Από σήμερα καλείται να βρει το αντίδοτο προκαλώντας ηλεκτροσόκ στην ομάδα ενόψει -όχι μόνο- του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του προγράμματος βουνό που περιμένει τον Άρη.

To Top