ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ευκαιρίες που περιμένουν…

Μπορεί ακόμα να μην έχει καταλήξει στον αριθμό των αλλαγών, ωστόσο ειλημμένη απόφαση μοιάζει για τον Μίχαελ Ένινγκ το rotation την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη θα παρατάξει μία αρχική ενδεκάδα αρκετά διαφορετική από αυτήν που έχει συνηθίσει ο κόσμος της ομάδας μέχρι στιγμής το 2020, καθώς προτίθεται ενόψει Κυπέλλου με την ΑΕΚ τρία 24ωρα μετά να ξεκουράσει αρκετά από τα βασικά “γρανάζια” της φετινής “κιτρινόμαυρης μηχανής”.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Άρης έχει μπροστά του τα ματς του Κυπέλλου, αλλά και 10 αγωνιστικές στα πλέι οφ. Αριθμός ικανός για να παλέψουν ορισμένοι παίκτες για τελευταία φορά, ώστε να τον πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στα πλάνα του και για την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στον πρώτο γύρο, αλλά έχασαν τις θέσεις τους στην αρχική ενδεκάδα στη συνέχεια, όπως οι Ντιγκινί και Σούντγκρεν, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αγωνιστούν βασικοί την Κυριακή, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε αυτούς, μπορούν να προστεθούν οι Ντουρμισάι και Μαντσίνι που δεν έχουν βρει ρυθμό, καθώς δεν έχουν συνεχόμενα ματς στα πόδια τους.

Ενδεχομένως, μία θέση στο αρχικό σχήμα να έχουν επίσης οι Σόουζα και Μπα, με τον Πορτογάλο να έχει καταγράψει κάποιες συμμετοχές φέτος. Ο νεαρός Γάλλος, στηρίχθηκε πολύ από τον Ένινγκ, ωστόσο, δεν τον δικαίωσε απόλυτα με τις εμφανίσεις του.

 

To Top