ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευκαιρίες του Ένινγκ και το κριτήριο το εργομετρικών…

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League έχει ξεκινήσει, καθώς απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την σέντρα των πλέι οφ.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει αποφασίσει στην διαδικασία των πλέι οφ να μοιράσει χρόνο συμμετοχής. Από τη μία οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα ματς για να βρει ο βασικός κορμός της ομάδας ρυθμό στο παιχνίδι του ενόψει και του Κυπέλλου, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγουν τον έντονο φόρτο, για να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, σε μία επικίνδυνη για τους ποδοσφαιριστές περίοδο.

Ευκαιρίες σε άλλους ποδοσφαιριστές θα δοθούν. Και ενδεχομένως στα πλέι οφ να είναι πολλές περισσότερες από αυτές που συνήθιζε ο Γερμανός μέσα στο 2020.

Σημαντικό κριτήριο για τον ίδιο, θα παίξει η παρουσία των ποδοσφαιριστών του τις επόμενες δύο εβδομάδες, στις προπονήσεις πριν το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

Ενα σημαντικό κριτήριο είναι και τα εργομετρικά που θα περάσουν οι παίκτες του Άρη, ώστε από τα αποτελέσματα αυτών να φανεί ποιοι πραγματικά προσπάθησαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που γίνονται προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, είτε ατομικές, είτε ομαδικές, και είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστούν από το πρώτο κιόλας ματς.

Συν τις άλλοις, πέρα από αυτό, ο Γερμανός θέλει να ξέρει αν πρέπει να αλλάξει το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ενδεχομένως να υπάρχει επιβάρυνση σε κάποιους παίκτες, ενώ ίσως άλλοι να είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

 

To Top