ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ευχές Έρικσον σε Καρυπίδη, ο… “Γκάλης” και οι θύμησες με το περιπολικό!

Ξεχωριστή η παρουσία του Ουλφ Έρικσον την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Ο Σουηδός παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής που τίμησε τη φανέλα την Άρη στην δεκαετία του ’80 είχε συνάντηση για λίγα λεπτά και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη στις σουίτες του γηπέδου. Αντάλλαξαν θερμή χειραψία, με τον Έρικσον να εύχεται “γρήγορη επιστροφή του Άρη στις επιτυχίες και στην κορυφή” και τον πρόεδρο της ΠΑΕ να δηλώνει χαρούμενος για την παρουσία του Σουηδού.

Ο Έρικσον που είδε τον αγώνα μαζί με τον σύζυγό του Αμίκα και τον επιστήθιο φίλο του Δημήτρη Κούλη (“είναι αδελφός μου” σχολίασε μπροστά στις κάμερες) είχε δίπλα του και τον Γιάννη Μιχαλήτσο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες.

Ο Μιχαλήτσος μάλιστα θυμήθηκε παλαιά περιστατικά από την κοινή τους παρουσία, ενώ θέμα συζήτησης ήταν και οι ατάκες του τότε προπονητή Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε αποκαλέσει κάποια στιγμή τον Έρικσον σαν τον “Γκάλη, της τότε ποδοσφαιρικής ομάδας”.

Από την μεριά του ο Έρικσον δεν ξεχνάει την περίπτωση που πήγε κατευθείαν στο Χαριλάου μετά το ματς της Εθνικής Σουηδία με την Ιταλία στη Νάπολι. “Μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο με την Καλαμαριά και έγινε χαμός από τα χειροκροτήματα. Από το αεροδρόμιο πήγα κατευθείαν στο γήπεδο με αστυνομική συνοδεία και ενώ ήταν 0-0 τελικά κερδίσαμε 4-0” όπως έλεγε χαρακτηριστικά!

To Top