ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι ευχές του Νάτσο Γκαρσία για τα γενέθλια του Άρη! (video)

Ο Βολιβιανός που δέθηκε με τον Άρη, Νάτσο Γκαρσία στέλνει τις δικές του ευχές για τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Ο… Ινδιάνος που αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής εύχεται χρόνια πολλά στους κιτρινόμαυρους με το παρακάτω βίντεο:

«Γεια σας αγαπητοί φίλοι μου. Είμαι ο Ρόναλντ Νάτσο Γκαρσία. Πρώην παίκτης του αγαπημένου μου Άρη Θεσσαλονίκης. Θέλω να στείλω έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό για τα 110 χρόνια ζωής, με τόση αγάπη γι’ αυτό το μεγάλο club. Στέλνω επίσης πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. Να περνούν καλά. Ξέρω ότι ο σύλλογος πάει καλά και είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Λοιπόν, εύχομαι πάντα τα καλύτερα ξέρω πόσο το περιμένει ο κόσμος του Άρη. Μακάρι να πάει καλά και να το πάρει, θα ήταν υπέροχο. Θα παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Στέλνω χαιρετισμούς στους φίλους μου και σε αυτούς που βρισκόμαστε σε επαφή. Χαιρετίσματα στον Αντώνη, στον Γρηγόρη και σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη αγκαλιά».

Αγωνίστηκε συνολικά 120 φορές με τη φανέλα του Άρη, 86 φορές σε αγώνες της κορυφαίας Κατηγορίας, 15 φορές σε αγώνες της Β’ Κατηγορίας, 11 φορές σε αγώνες κυπέλλου και 8 φορές σε αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο κόσμος του Άρη δεν τον ξεχνά και τον έχει πάντα στην καρδιά του.

To Top