slideshow-3

Οι ημερομηνίες που “στιγμάτισαν” τις 157 μέρες του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη…

Ο Πάκο Ερέρα αποτελεί παρελθόν, μετά από 157 μέρες, ως προπονητής του Άρη, ολοκληρώνοντας πολύ πιο σύντομα την θητεία του από ότι θα περίμενε κανείς, όταν πρωτοήρθε.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός έχει ένα αξιοσέβαστο βιογραφικό και το άκουσμα της είδησης πως αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη, δικαιολογημένα έφερε ικανοποίηση στον κόσμο.

Ο 65χρονος κόουτς, όμως, πρόλαβε κι έκατσε στον πάγκο του Άρη, μόλις σε 11 επίσημα παιχνίδια, εννιά για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο.

Στις 31 Μαΐου ανακοινώθηκε κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με τον Καταλανό προπονητή, για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Ισπανός σήκωσε μανίκια και με τον Θοδωρή Καρυπίδη αρχικά κι έπειτα τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο ξεκίνησαν το “χτίσιμο” του νέου Άρη.

Το πρώτο επίσημο ματς με τον Ισπανό στον πάγκο, δόθηκε στην πρεμιέρα (27 Αυγούστου) του πρωταθλήματος με την Λαμία και το 0-3 ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα τόσο για τον ίδιο, όσο φυσικά και για τον “νέο Άρη”.

Η πρώτη ήττα από τον ΠΑΣ στις 22 Σεπτεμβρίου, μετά από ένα “τρία στα τρία” του Άρη στο πρωτάθλημα. Και πάλι όμως η ομάδα του Πάκο Ερέρα ανέκαμψε και κέρδισε την επόμενη αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0.

Έκτοτε ήρθαν όλα τα άσχημα αποτελέσματα που οδήγησαν στο διαζύγιο.  Στις 6 Οκτωβρίου, ήρθε η “σφαγή” του Κομίνη στη Νέα Σμύρνη και διαδοχικά μετά οι ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η λύση της συνεργασία επισημοποιήθηκε, χθες, 5 Νοεμβρίου, 175 μέρες μετά…

Παραδίδει πλέον την ομάδα στον επόμενο, όντας αυτή στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 12 βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ήττες.

Οι παίκτες του σκόραραν στο πρωτάθλημα συνολικά 10 φορές, ενώ δέχθηκαν 9 γκολ. Στο Κύπελλο ο Πάκο Ερέρα έχει πετύχει μία ισοπαλία, αυτή στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και μία νίκη με τον Αήττητο Σπάτων.

 

 

 

To Top