ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Θεσσαλονικείς παίρνουν τα… βουνά για καλό σκοπό!

«Στηρίζουμε τον άνθρωπο, τρέχουμε για τη ζωή»! Με πυξίδα τα λόγια αυτά, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να πάρουν τα… βουνά για καλό σκοπό!

Το ραντεβού τους είναι για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο δάσος-σύμβολο της πόλης το Σέιχ Σου για τον αγώνα με την ονομασία Σύζαθλος 2015. Θα είναι τρεις αθλοδρομίες μέσα στη φύση (5,4 χιλ., 14,5 χιλ. και 27 χιλ.), μια μοναδική εμπειρία για όσους πάρουν μέρος, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να δοθεί μια «ανάσα» σε ένα σύλλογο στολίδι για την πόλη, όπως είναι η «Συζωή», μια και τα έσοδα από τις συμμετοχές θα απορροφηθούν για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, ανακουφίζοντας τους ήρωες γονείς και μαθητές της σκληρής πραγματικότητας.

«Η Συζωή» είναι η πρώην Αμυμώνη Θεσσαλονίκης, ένας σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες εμπειρίες.

«Οι αγώνες επιθυμούν να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα δρόμου στο πανέμορφο πευκοδάσος του Σέιχ Σου, του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης.

Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «Σύζαθλο 2015″» εξηγεί στη «δ» ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καζαντζίδης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες

To Top