Οι ιδιοκτήτες της Παρί θέλουν να επενδύσουν σε μια εκ των Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ ή Τότεναμ

Προς επέκταση στην Premier League αποσκοπούν οι τελευταίες επιχειρηματικές κινήσεις του Κατάρ, το οποίο έχει ανοίξει επαφές με Τότεναμ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ για την εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου!

Πρόσφατες πληροφορίες ήθελαν τον επικεφαλής του QSI και πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Τότεναμ με θέμα συζήτησης μια ενδεχόμενη επένδυση στο κλαμπ, όμως ο σύλλογος του Λονδίνου τελικά δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στην ατζέντα τους!

Σύμφωνα άλλωστε με το «Bloomberg», οι ιδιοκτήτες της Παρί έχουν μια «βεντάλια» επιλογών, καθώς φέρονται να βρίσκονται παράλληλα σε επαφές τόσο με ανθρώπους της Λίβερπουλ, όσο και με της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εξαγορά μετοχικού κεφαλαίου!

Με τους Γκλέιζερς άλλωστε και την FSG να έχουν βγάλει στο.. σφυρί τους δυο «γίγαντες» της Premier League, το Κατάρ βλέπει μια ιδανική ευκαιρία να επεκταθεί στο Νησί και να ενισχύσει σημαντικά το προφίλ της ασιατικής χώρας εντός των αγγλικών συνόρων.

Προς το παρόν πάντως οι συζητήσεις με αμφότερες τις πλευρές φαίνεται να βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, καθώς υπάρχει ακόμα… δρόμος προτού φτάσουμε σε κορύφωση των διαπραγματεύσεων.

Το μόνο δεδομένο πάντως είναι πως οι Καταριανοί έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να επεκτείνουν τη δικτύωσή τους και να προσθέσουν στον επενδυτικό τους όμιλο έναν αγγλικό σύλλογο που θα πλαισιώσει στο άμεσο μέλλον την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και την πορτογαλική Μπράγκα.

To Top