Οι Ισπανοί γράφουν για Άρη και Αλκαράθ

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ελληνικές ομάδες σε Ισπανούς προπονητές αποτελεί θέμα στην ηλεκτρονική μορφή της μαδριλένικης εφημερίδας «As». Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Λούκας Αλκαράθ που μαζί με τον Φάμπρι είναι οι δυο τελευταίοι που αφίχθησαν στην ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Οι Ισπανοί γράφουν πως ο Αλκαράθ ήρθε στον Άρη σε μια δύσκολη περίοδο για να τον βοηθήσει να βγει από την κρίση ενώ συνεργάζεται με δυο συμπατριώτες του, τον Αγκάνθο και τον Πουλίδο. Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως στους κίτρινους έχει εργαστεί στο παρελθόν και ο Κίκε Ερνάντεθ. Ο προπονητής πάντως που δούλεψε με την μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα με τον Ολυμπιακό.

Παρόμοιο θέμα έχει “αναρτηθεί” και στην ιστοσελίδα της καταλανικής εφημερίδας elmundodeportivo όπου γίνεται λόγος για τη «λεγεώνα» των Ισπανών προπονητών που εργάζονται εκτός ισπανικών συνόρων και επισημαίνουν πως ο Λούκας Αλκαράθ ανέλαβε από τον Δεκέμβριο την τεχνική ηγεσία των κίτρινων.

To Top