ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του PRESSARIS για το μέλλον του Γιάνκοβιτς

Ο ισπανικός Τύπος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του PRESSARIS για την μεταγραφή του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον Άρη, καθώς αναφέρεται πως η Βαλένθια διατηρεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει (μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία) το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου της με τον Έλληνα φόργουορντ.

Η εφημερίδα La Provincias αναφέρει χαρακτηριστικά πως τέθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δύο επιλογές, του δανεισμού του Γιάνκοβιτς και του δικαιώματος επιλογής το καλοκαίρι για την ενεργοποίηση του δεύτερου έτους του συμβολαίου ή της απευθείας πώλησης του παίκτη. Προτιμήθηκε το δεύτερο, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί και πλέον είναι θέμα Βαλένθια αν θέλει να κρατήσει ή όχι τον Γιάνκοβιτς την περίοδο 2017-18.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SuperDeporte ο Γιάνκοβιτς είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών με τους Βαλενθιάνους, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα να τον πάρουν πίσω. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν Άρης και Γιάνκοβιτς έχουν συμφωνήσει για την επόμενη χρονιά, στο ενδεχόμενο που η Βαλένθια δεν ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Είναι πάντως βέβαιο ότι έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον Άρη και τον παίκτη και για την επόμενη χρονιά.

To Top