Οι Ισπανοί… ξανάρχονται, νέα συνάντηση με Γαλανό

Η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό Άρη από τον Λουίς Όλιβερ και τους συνεργάτες του είναι γνωστή από τον περασμένο Σεπτέμβριο, χωρίς από τότε να μπει η υπόθεση σε πιο ουσιαστικά στάδια.

Οι πληροφορίες που πυκνώνουν τις τελευταίες μέρες, αναφέρουν ότι οι… Ισπανοί, οι οποίοι φέρεται να θέλουν να επενδύσουν στον Άρη, επανέρχονται. Ήδη υπήρξε μια σειρά επαφών, ώστε να γίνει συνάντηση και μάλιστα πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές δεν αποκλείεται να γίνει πράξη η συνάντηση αυτή των Ισπανών και των εκπροσώπων τους παρουσία του Λουίς Όλιβερ, με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες του, ακόμη και σήμερα!

Σε αυτή την συνάντηση (η οποία θα είναι η δεύτερη μετά από εκείνη που έγινε πριν μερικές βδομάδες με τον Γαλανό) λογικά θα ξεκαθαρίσουν θέσεις και προθέσεις και από τις δυο πλευρές και κυρίως εάν υπάρχει ουσιαστικό και αξιόπιστο ενδιαφέρον για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Πολλοί ερμηνεύουν το επικείμενο ραντεβού, ως μια προσπάθεια του Γαλανού να βρει “συμπαίκτες” και “συμμάχους”.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Όλιβερ είχε καταθέσει γραπτή πρόταση στον ΑΣ Άρης (με διοίκηση Παπαγεωργίου), με την οποία έκανε γνωστό ότι βάζει 300.000 ευρώ με την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας και συνολικά 1.000.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ και άλλα 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να γίνει ο Άρης και πάλι ΠΑΕ.

To Top