ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Ιταλοί… ελευθερώνουν τις ομάδες τους στο μπάσκετ για το Champions league !

Μπορεί το καλοκαίρι η ιταλική ομοσπονδία να επέβαλε στις ομάδες της να αγωνιστούν στο Basketball Champions League, όμως είναι έτοιμη να αλλάξει στάση για την επόμενη σεζόν.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Οι ιταλικές ομάδες ήταν αυτές που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου το καλοκαίρι, αφού αποχώρησαν από το Eurocup για τη νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA, έπειτα από τις αφόρητες πιέσεις της ιταλικής ομοσπονδίας, όμως τα δεδομένα αλλάζουν ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» η ομοσπονδία προσανατολίζεται να… ελευθερώσει τις ομάδες και να τις αφήσει να επιλέγουν τη διοργάνωση που θα αγωνιστούν, είτε αυτή πρόκειται για διοργάνωση της ECA ή της FIBA.

Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα ο λόγος είναι απλός: Η απόσυρση της υποψηφιότητας της Ρώμης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 δεν ρίχνει πλέον τους Ιταλούς στην… ανάγκη της ψήφου του προέδρου της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, ως μέλος της ΔΟΕ, κάτι που είχε παίξει σαφέστατα ρόλο το καλοκαίρι ώστε να πιεστούν Ρέτζιο Εμίλια, Τρέντο, Σάσαρι και Καντού να πάνε στο Champions League.

To Top