Οι κίτρινοι… πολυκιτρινισμένοι από τους διαιτητές! 54 κάρτες μέχρι τώρα

Στο περιθώριο της αγωνιστικής ύφεσης του Άρη και των χιλίων προβλημάτων κι ενώ έχουμε συμπληρώσει την 13η αγωνιστική, μια στατιστική προσέγγιση στις κίτρινες κάρτες που έχουν δεχθεί οι παίκτες των κίτρινων δείχνει πολλά.

Μέχρι τώρα έχουν καταλογιστεί στην ομάδα του Άρη 54 κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, σε σχέση με την περσινή σεζόν οι διαφορές είναι μεγάλες, καθώς οι κίτρινοι είχαν δεχθεί συνολικά 19 κίτρινες κάρτες στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, δηλαδή 34 λιγότερες!

Με τη γλώσσα των μαθηματικών οι κιτρινόμαυροι σε κάθε αναμέτρηση δέχονται κατά μ.ο  4,2 κάρτες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γιαννιώτας προηγείται στη λίστα με τους παίκτες που έχουν ”κιτρινίσει” περισσότερες φορές, με εφτά κάρτες και μια αποβολή στο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ.

Ακολουθεί ο Γιάννης Γκέσιος. Έξι φορές του έχει καταλογιστεί η κίτρινη κάρτα και δύο αποβολές με Λεβαδειακό και Πανθρακικό!

Ο επόμενος στη λίστα είναι ο Ντάβιντ Αγκάνθο με πέντε κίτρινες και ακολουθούν με τέσσερις ο Καζναφέρης, Παπαστεριανός ο Ψυχογιός και ο Κοέλιο.

Με τρεις παραμένουν οι Παντίδος, Καπετάνος, Πουλίδο, ενώ με δύο είναι ο Σουνάς και ο Νταμαρλής. Την μακρά αυτή λίστα παικτών που τους έχει καταλογιστεί η κίτρινη κάρτα την κλείνουν οι Βελλιδης, Διούδης, Παπαζαχαρίας, Μαργαρίτης, Ασλανίδης και Τσουκάνης.

Το αν θα κάνει φέτος αρνητικό ρεκόρ καρτών ο Άρης θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ευκολία που βγάζουν οι ρέφερι την κάρτα από το τσεπάκι τους είναι δεδομένη.

To Top