Οι κίτρινοι στο νομικό συμβούλιο του κράτους, μέχρι την Πέμπτη παίρνουν την ενημερότητα!

Το 48ωρο που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό σχετικά με το θέμα της απόκτησης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από την ΠΑΕ Άρης, γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο για τις μεταγραφές.

Όπως είναι γνωστό, οι κίτρινοι στράφηκαν αυτήν την στιγμή οριστικά στην αξιοποίηση του άρθρου 15, βάσει της δυνατότητας που δίνει ο νόμος στις ανώνυμες εταιρίες, προκειμένου να αποκτήσουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα.

Το πρωί της Τρίτης οι Άγγελος Γρόλλιος, Αργύρης Αργυριάδης και Κώστας Τικπασάνογλου βρέθηκαν στο νομικό συμβούλιο του κράτους (παράρτημα Θεσσαλονίκης) και είχαν μια σειρά επαφών με φόντο το άρθρο 99.

Μετά τα σημερινά δεδομένα, οι κίτρινοι αναμένεται να έχουν στα χέρια τους την Πέμπτη το… πολυπόθητο χαρτί, το οποίο θα του προσφέρει ενημερότητα για ένα διάστημα δυο εβδομάδων.

Παράλληλα, θα καταβληθεί και το απαιτούμενο ποσό στο ΙΚΑ (υπολογίζεται στις 40.000 ευρώ), ώστε να αποκτηθεί και η ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αλκμήνης υπάρχουν στόχοι από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την επικύρωση της λύσης σε επίπεδο ενημερότητας.

 

To Top