ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι καθοριστικές για το μέλλον του Λίντσεϊ Ροζ ημερομηνίες…

Όσο περνούν οι μέρες, ίσως ο Λίντσεϊ Ροζ να απομακρύνεται από τον Άρη, ίσως και να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το θέμα είναι πόσο υπομονή είναι ακόμα διατεθειμένος να κάνει ο Άρης…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τις τελευταίες μέρες, ο Γάλλος είναι στην πατρίδα του προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθέρας του από την Λοριάν ή στην χειρότερη να την πείσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της για να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Άρη.

Ως γνωστόν, η Λοριάν δεν τον υπολογίζει, ακόμα και αν άλλαξε προ ημερών ο προπονητής. Ήδη από τον γαλλικό σύλλογο, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο Ματιέ Πειμπερνέ που ήταν φέτος δανεικός στην Λοριάν από την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Μάλιστα, υποστηρίζεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα “κλειδώσει” η μεταγραφή του στον γαλλικό σύλλογο, έναντι ενός σεβαστού ποσού. Αυτό ενδεχομένως να πιέσει την Λοριάν οικονομικά, προκειμένου να προχωρήσει τις μεταγραφές ή τις αποδεσμεύσεις.

Στις 24 Ιουνίου η Λοριάν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Μέχρι τότε ο νέος προπονητής, Κριστόφ Πελισιέ, θα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σύνολο του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους και για την επόμενη σεζόν, επομένως θα κληθεί να δώσει το παρών, εκτός αν μέχρι τότε έχει καταφέρει να κάνει πράξη την επιθυμία του για μεταγραφή στον Άρη.

Μέχρι στιγμής, άλλωστε, μόνο ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση για τον Ροζ, με χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης στην Λοριάν που κάνει το δικό της “παιχνίδι” για να κερδίσει περισσότερα, καθώς αν και αρχικά είχε ρίξει τα “θέλω” της, ξαφνικά ζήτησε και πάλι όλο το ποσό της ρήτρας (300.000 ευρώ).

Άλλη πρόταση για τον 26χρονο Γάλλο στόπερ δεν έχει κατατεθεί και μένει να φανεί πότε θα το πάρει απόφαση η Λοριάν να μην τραβήξει άλλο το συγκεκριμένο θέμα. Διότι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα ο Άρης να ανακαλέσει την πρότασή του και να στραφεί στις περιπτώσεις άλλων κεντρικών αμυντικών…

To Top