ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι καλές στιγμές του Κουέστα, αλλά και το μοιραίο λάθος…

Ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στην ενεργό δράση σχεδόν τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα και μέχρι το 70΄όλα έδειχναν πως η επιστροφή του θα ήταν άκρως θετική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο πρώτο μισό του δεύτερου ήταν απόλυτα σταθερός με σημαντικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του, δίχως να φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε.

Ωστόσο, είχε τεράστια ευθύνη στο τέρμα της ανατροπής του ΟΦΗ, καθώς προήλθε από δικό του σοβαρό λάθος. Δίχως να έχει την παραμικρή πίεση, δεν μπόρεσε να απομακρύνει με τις γροθιές, με αποτέλεσμα η μπάλα να σκάσει λίγο μπροστά του και με μία κόντρα να καταλήξει στον Φερέϊρα που σκόραρε σε κενή εστία.

Ακόμα και στο τρίτο γκολ του ΟΦΗ η εκτίμησή του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς βγήκε πολύ έξω από την εστία του, με αποτέλεσμα ο Φιγκεϊρέδο να τον “κρεμάσει” σχετικά εύκολα.

Μία επιστροφή με δύο όψεις για τον Ίβηρα τερματοφύλακα και δικαιολογημένα από χθες γίνεται ξανά κουβέντα για την θέση του τερματοφύλακα και το ενδεχόμενο απόκτησης γκολκίπερ τον Ιανουάριο.

 

To Top