ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… καρμανιόλες Καραντώνης, Μανούχος μένουν σπίτια τους!

Όργια έγιναν στην Τρίπολη, διαιτητικά, έτριζαν τα κόκκαλα του Θόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά η… δουλειά έγινε από τους Καραντώνη και Μανούχο.

Ο Κλάτενμπεργκ τους έβγαλε στη… σέντρα στην ανάλυση των φάσεων που έκανε για την απίστευτη απόφασή τους να μην δώσουν πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ παρά το… βόλεϊ που παίχτηκε μέσα στην περιοχή.

Οι δύο διαιτητές, ο Καραντώνης ως πρώτος και ο Μανούχος ως VAR, τα αλλοίωσαν εν ψυχρώ το παιχνίδι της Τρίπολης, ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Κρέσπο έπιασε καθαρά τη μπάλα με το χέρι του μέσα στη περιοχή, ο Καραντώνης δεν είδε κάτι σε ζωντανή ροή και ο Μανούχος δεν είδε κάτι μετά από έλεγχο στο VAR, ενώ είχε δεκάδες λήψεις για να δει το προφανές.

Κάπως έτσι, οι δύο Έλληνες διαιτητές έμειναν εκτός ορισμών αυτό το Σαββατοκύριακο. Κι όπως είναι της εποχής “μένουμε σπίτι”!

Το θέμα βεβαίως είναι η τιμωρία να μην είναι για τα… μάτια του κόσμου για μια εβδομάδα, αλλά να πάνε σπίτια τους μια και καλή όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να συντρίβουν ακόμη και το VAR για χάρη της… εξυγίανσης.

To Top