Οι Καταλανοί δεν χαρίζονται‏

Καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή βραδυά στοιχηματικά καθώς οι προτάσεις είχαν επιτυχία.

Απίθανα πράγματα στο Βεστφάλεν όπου η εκπληκτική Ντόρτμουντ κατάφερε να ανατρέψει στα τελευταία 3′ των καθυστερήσεων το σκορ και να προκριθεί με 3-2 επιμέρους σκορ. Επίσης το G/G στην Τουρκία βγήκε με σχετική άνεση καθώς και εκεί είχαμε πανέμορφα γκολ και θέαμα με τελικό σκορ επίσης 3-2.

Από εκεί και πέρα η Μπέρτον έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 2-0 την Γουικομ, ενώ η Μπαρτσελόνα κέρδισε τον ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό στην παράταση. Στην Σκωτία η Ιστ Φαιφ δεν μας έκανε το χατήρι καθώς ήρθε ισόπαλη με την Στανράερ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει την κατηγορία! Παμε λοιπόν και στα σημερινά…

Δεύτερη ημέρα για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς λιγκ με εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μπαρτσελόνα-Παρί Σ.Ζ και Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ με φόντο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση!

Στο Τορίνο η “Μεγάλη Κυρία” υποδέχεται τους Βαυαρούς ύστερα από το (2-0) στο Αλιανζ Αρίνα, και καλείτε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Το έργο της φαίνεται υπερβολικά δύσκολο, καθώς οι Βαυαροί παρουσιάζονται σοβαροί σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια. Χωρίς σπουδαία προβλήματα και τραυματισμούς θα παραταχθούν οι δύο ομάδες. Κάποιες ενοχλήσεις ο Ριμπερί αλλά είναι σκληρό καρύδι και θα αγωνιστεί.Δύσκολα κανείς να βγάλει με ασφάλεια κάποιο σημείο, πάντως τα (2-3 γκολ) έχουν αρκετές πιθανότητες.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί ο σπουδαίος αγώνας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τους νεόπλουτους της Παρί. Τεράστιο το κίνητρο και των δύο, καθώς εκατέρωθεν έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Καταλανοί θα παραταχθούν χωρίς τον Πουγιολ ενώ οι Παριζιάνοι δεν υπολογίζουν λόγο τιμωρίας τον φορ Ματουιντι. Το πρώτο παιχνίδι είχε συγκλονιστικό φινάλε, με 3 τέρματα να έχουν επιτευχθεί το τελευταίο δεκάλεπτο. Σίγουρα οι γηπεδούχοι εμφανίζουν μεγαλύτερη ποιότητα εντός των τεσσάρων γραμμών και θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ ώστε να έχουν το πάνω χέρι της αναμέτρησης. Μπορεί, αρκεί να θελήσει να τελειώσει από την αρχή το παιχνίδι.

Η τελευταία μας επιλογή προέρχεται από το νησί της Αφροδίτης, την αγαπημένη μας Κύπρο. Ομόνοια και ΑΕΛ αναμετρώνται για την ημιτελική φάση του εγχώριου κυπελλου. Οι γηπεδούχοι του Τόνι Σαβέφσκι προέρχονται από την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι μισούς επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0. Είναι αήττητη στα τελευταία δέκα παιχνίδια και υποδέχεται την ομάδα της Λεμεσού με “καπνισμένες κάνες”. Πλήρης οι αποστολές εκατέρωθεν.Εμείς παμε με την ρέντα της Ομόνοιας που συνδυάζεται και με καλή απόδοση.

Για τους λάτρεις της Καλαθόσφαιρας, καλή επιλογή είναι αναμφίβολα το διπλό της Μακάμπι με χαντικαπ -6,5 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.Το ρόστερ των Ισραηλινών δεν πρέπει να το υποτιμούμε, και με μπροστάρη τον γνωστό από το πέρασμά του στον Αρη Ντάβιντ Μπλατ, έχουν παρουσίασει ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο. Από την άλλη οι πρωτευουσιανοι τον τελευταίο μήνα είναι έξω από τα νερά τους και δεν χρήζουν αξιοπιστίας.

                                                             Σας προτείνουμε:

Γιουβέντους-Μπάγερν   (2-3)

Μπαρτσελόνα-ΠαρίΣενΖερμέν (1/1)

Ομόνοια- ΑΕΛεμεσου (1)

ΡεάλΜαδρίτης-ΜακάμπιΤελΑβίβ {-6,5} (2)

To Top