Οι “κεραίες” του Άρη στην Κρήτη για ποδοσφαιρικά ταλέντα

Μία από τις ομάδες που συνεργάζεται ο Άρης έτσι ώστε να «ξεχωρίσει» ταλέντα για την ομάδα είναι και ο Πανακρωτηριακός.

Έτσι,στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης με τον Πανακρωτηριακό από τα Χανιά, μέσω του ARIS Soccer Schools , δύο νεαροί ποδοσφαιριστές το 3ήμερο 29/4 έως και 1/5, θα περάσουν μια διαδικασία αξιολόγησης και καταγραφής ικανοτήτων, από τους προπονητές της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, στο προπονητικό κέντρο του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος (γεν.2008) κεντρικός αμυντικός, Θάνος Βαλάσης, και ο 15χρονος (γεν.2009) αμυντικός μέσος, Σπύρος Καραλάκης, θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Κ17, η οποία αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL1.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αν και ηλικιακά ανήκουν στην κατηγορία Κ16, έκαναν προπονήσεις όλη τη χρονιά με την πρώτη ομάδα του Πανακρωτηριακού και πήραν από τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Παπαδάκη σημαντικές εμπειρίες, πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.ΣΧ.

Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών, το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη δεχθεί προσκλήσεις από τον Άρη.

To Top