ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι κινήσεις του Άρη για Φαν Βέερτ, στόπερ αλλά και αμυντικού χαφ

Ο Άρης μπορεί να έκανε 14 μεταγραφές, όμως υπάρχουν κενά, ειδικότερα στη θέση του δεύτερου επιθετικού (από τη στιγμή που μπήκε στο “ψυγείο” και ο Αντρέ Γκρέι), του στόπερ, αλλά και αμυντικού χαφ…

Όπως σημειώσαμε χθες ο Άρη είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του για τον Τομ Φαν Βέερτ, από την στιγμή που ξεκάθαρα δεν είναι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Με τον Έκι Πόνσε να μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ ο Ολλανδός έμεινε εκτός, κάτι που θέλει ο Άρης να το εκμεταλλευτεί και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε ότι αφορά τον στόπερ, ο Άρης έχει στην λίστα του τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις.  Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να συνεχίσουν τις… αλχημίες στο κέντρο της άμυνας. Είναι αναγκαία η προσθήκη ενός ακόμη στόπερ.

Τέλος, στη θέση του αμυντικού χαφ, ο Σέικ Ντουκουρέ ενεργοποιήθηκε την Κυριακή, αλλά τα ταλαιπωρημένα γόνατά του δεν μπορούν να δώσουν εγγυήσεις στο Άρη, την ώρα που και ο Ζαν Ζουλ χαρακτηρίζεται από αγωνιστική αστάθεια , ενώ παράλληλα είναι μόνος.

To Top