Οι Κινγκς δίνουν μια ευκαιρία στον Όλιβερ!

Ο Άντριαν Όλιβερ θα έχει άμεσα μια ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Ο πρώην παίκτης του Άρη δέχτηκε πρόσκληση από τους Σακραμέντο Κινγκς, θα συμμετάσχει στο τρέινινγκ καμπ με την ελπίδα ότι θα βρει ένα συμβόλαιο για την φετινή (κουτσουρεμένη) χρονιά στο ΝΒΑ!

Ο πρώην παίκτης του Άρη αποκάλυψε μέσα από τη σελίδα του στο twitter ότι θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των Κινγκς που ξεκινούν στις 9 του μηνός και θα προσπαθήσει μέσα σε 16 μέρες να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας του Σακραμέντο ότι αξίζει να πάρει ένα συμβόλαιο και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Και στην Θεσσαλονίκη που ήταν ως παίκτης του Άρη ο Όλιβερ, πάντοτε έλεγε στους πρώην συμπαίκτες του ότι στόχος του είναι το ΝΒΑ. Το αν θα καταφέρει να βρει επαγγελματικό συμβόλαιο είναι κάτι που θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος. “Θα πάω να το κάτω να συμβεί”, έγραψε ο ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος Όλιβερ, που δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα.

To Top