Οι Κινγκς «χάλασαν» το ντεμπούτο Ίρβινγκ – Ντόντσιτς

Ο Ντε Άαρον Φοξ σημείωσε 14 από τους 36 πόντους του στην παράταση και οδήγησε τους Σακραμέντο Κινγκς στη νίκη με 133-128 επί των φιλοξενούμενων Ντάλας Μάβερικς, στον πρώτο αγώνα που οι φιλοξενούμενοι παρέταξαν το πολυαναμενόμενο δίδυμο Λούκα Ντόντσιτς – Καϊρί Ίρβινγκ.

Ακόμη, ο Ντομάντας Σαμπόνις σημείωσε 22 πόντους και πήρε 14 ριμπάουντ πριν φορτωθεί με φάουλ, ενώ ο Τέρενς Ντέιβις μέτρησε 22 πόντους από τον πάγκο, καθώς το Σακραμέντο νίκησε για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και εξακολουθεί να κατέχει την τρίτη θέση στη Δυτική Περιφέρεια.

Ο Κέβιν Χουέρτερ σημείωσε και τους 15 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τρέι Λάιλς πρόσθεσε 14 πόντους και ο Χάρισον Μπαρνς άλλους 13 για τους Κινγκς.

Για τους Τεξανούς ο Ίρβινγκ είχε 28 πόντους και 7 ασίστ, με τον Ντόντσιτς να προσθέτει 27 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Ίρβινγκ αποκτήθηκε από τους Μπρούκλιν Νετς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ο Ντόντσιτς έχασε τους προηγούμενους τέσσερις αγώνες – συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων του Ίρβινγκ – λόγω τραυματισμού στη φτέρνα.

Ο Τζος Γκριν σημείωσε 23 πόντους και ο Κρίστιαν Γουντ πρόσθεσε 15 για τους Μάβερικς, οι οποίοι είδαν το σερί των τριών νικών τους να σταματά.

To Top