Οι κλήσεις του Τζιότζιου για την προετοιμασία

Στις 18 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Άρη, που όπως είναι γνωστή, αποχώρησε οικειοθελώς από το πρωτάθλημα της Α1, επιλέγοντας ν΄ αγωνιστεί σε αυτό της Α2, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Από την περσινή ομάδα είναι χαρακτηριστικό πως έχουν απομείνει μόνο οι Σταμπουλίδου, Κυλαζίδου, Πολύχρου, ενώ οι προαναφερθείσες θα πλαισιωθούν από κορίτσια, που προέρχονται από το τμήμα των νεανίδων. Παράλληλα, οι «κίτρινες» αναζητούν εδώ και καιρό μία ψηλή και για την ώρα οι προσπάθειές τους δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης: «Στα πλαίσια της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν των τμημάτων του γυναικείου μπάσκετ του Συλλόγου, καλούνται οι εξής αθλήτριες να προσέλθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς:

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
Δευτέρα 18/08, 6:30μ.μ., Κλειστό Γυμναστήριο: Ανέστης Πεταλίδης (κάτωθι της θύρας 3): Πολύχρου Μ., Σταμπουλίδου Μ., Αντωνιάδου Α., Χριστίδου Β., Γιοβανούδη Γ., Τσαμπάκου Δ., Γούναρη Μ., Κυλαζίδου Χ., Χατζηαράπη Μ., Γιαννούδη Α., Παπαευαγγέλου Σ., Αντωνιάδου Σ., Ινγκλέζου Β., Κατσαμούρη Μ., Τζιότζιου Τ., Τσινέκε Ε., Τσινέκε Κ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Δευτέρα 18/08, 8:30μ.μ., Κλειστό Γυμναστήριο: Ανέστης Πεταλίδης (κάτωθι της θύρας 3): Σικαλίδου Ε., Θώμογλου Χ., Χριστάκογλου Α., Γιαννούσιου Κ., Κυριακοπούλου Α., Μπουντούκα Ρ., Νιγδέλη Α., Αβρονιδάκη Ν., Σινάκου Γ., Βαντσιώρη Μ., Καλογρίδου Μ., Δαιμονάκου Μ.

Ο Προπονητής,
Τζιότζιος Αναστάσιος».

To Top