ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι κορυφαίοι του τζούντο παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στο “σπίτι” του Άρη! (photos)

Από σήμερα Παρασκευή (18/3) και για πέντε ημέρες το τμήμα τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ φιλοξενεί τους κορυφαίους τους αθλήματος στο «σπίτι» του.

Τον δύο φορές Oλυμπιονίκη και τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Ηλία Ηλιάδη, τον πρωταθλητή Ευρώπης, Γεώργιο Αζωίδη, τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρομάν Μουστόπουλο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Νέων γυναικών, Ελισάβετ Τελτσίδου και τον Νίκο Μελικισβίλι  υποδέχεται από σήμερα το τμήμα τζούντο του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Η πεντάδα της εθνικής θα προπονείται πρωί και βράδυ στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ.ΑΡΗΣ, καθώς βρίσκεται σε πλήρη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι.

 

Μιλώντας στο arisac.gr ο Ηλίας Ηλιάδης εξήγησε ότι, όπως και στο παρελθόν, επιλέγει το γυμναστήριο του τμήματος τζούντο του ΑΡΗ για τις προπονήσεις του καθώς όπως τόνισε: «είναι σημαντικό για μένα να υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα, καλό κλίμα. Και αυτό υπάρχει στον ΑΡΗ».  Δεν έκρυψε ότι η πορεία για το Ρίο είναι δύσκολη εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης και των δυσκολιών που αυτή δημιουργεί στον ίδιο και τους άλλους αθλητές.  «Η βοήθεια που μας προσφέρει ο Νίκος Μαλλιαρόπουλος, ο επικεφαλής του προπονητικού team του ΑΡΗ, είναι πολύ σημαντική και τον ευχαριστούμε. Όσον αφορά τις προσδοκίες του στην Ολυμπιάδα, περιορίστηκε να δηλώσει: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αυτό είναι βέβαιο».

Στο μεταξυ, το Σάββατο (19/3) στις 11:00, 15 αθλητές 9-13 ετών από το τμήμα προχωρημένων θα βρεθούν στη Χ.Α.Ν.Θ. για μια κοινή προπόνηση που έχει πλέον καθιερωθεί και γίνεται κάθε δύο μήνες, με στόχο τη βελτίωση και των δύο ομάδων αλλά και την εμπέδωση της αξίας του ευ αγωνίζεσθαι.

Πηγή: arisac.gr

To Top