ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το μέλλον του Μποχωρίδη στον Άρη

Ερωτηματικό για τον Άρη είναι και το μέλλον του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να λειτουργεί ως μέλος της ομάδας, συμμετέχει στο πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων που γίνονται στο Αλεξάνδρειο, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους για την επόμενη σεζόν, το οποίο ο Άρης έχει δικαίωμα να λύσει έως τις 15 Ιουλίου, ενώ μία μέρα (16/7) έχει δικαίωμα ο ίδιος να ελευθερωθεί από αυτό το συμβόλαιο, εάν το επιθυμεί.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Μποχωρίδη είναι μοιρασμένες. Ο παίκτης ακόμα δεν γνωρίζει, όπως και κανείς βέβαια, τι μέλλει γενέσθαι στον Άρη και ποιες αποφάσεις θα πάρει η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου σχετικά με το αγωνιστικό, αν θα αρθεί ή όχι το απαγορευτικό μεταγραφών, ποιος θα είναι ο προπονητής, ποιοι στόχοι θα τεθούν.

Ενδεχομένως μετά την γενική συνέλευη της 8ης Ιουλίου (την προσεχή Δευτέρα), όταν και θα κληθεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει και όσα θα πρέπει να γίνουν, να αποσαφηνιστεί η κατάσταση στον μπασκετικό Άρη και αυτό να διευκολύνει την όποια απόφαση πάρει ο Μποχωρίδης.

To Top