Οι Κρητικοί και ο Άρης…

Οι περιπτώσεις των Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη βρίσκονται στο προσκήνιο της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να δρομολογηθούν καθοριστικές εξελίξεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιδείξει ο Άρης επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση τους είναι οι δύο Κρητικοί να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ. Εξέλιξη όχι και τόσο μακρινή, καθώς μετά την ανοιχτή τους κόντρα με τον προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, η παραμονή τους στο Ηράκλειο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Από το εν λόγω “δίδυμο” αυτός που έχει συγκεντρώσει στο πρόσωπο του το έντονο εδιαφέρον του Άρη είναι ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, καθώς μπορεί να καλύψει θέσεις που αυτή τη στιγμή χρίζονται άμεσης ενίσχυσης για τον Άρη. Μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί στα αριστερά της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό, στοιχεία που αρέσουν στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Προς το παρόν, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Σήφη Δασκαλάκη. Με βάση τα τωρινά δεδομένα η απόκτηση ενός τερματοφύλακα δεν βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας, καθώς προέχει η ενίσχυση σε άλλες γραμμές του γηπέδου. Το θέμα, πάντως, του 33χρονου πορτιέρο δεν “κλείνει” οριστικά, καθώς η περίπτωση του θα εξεταστεί και θα τύχει της απαραίτητης προσοχής, ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση για “κρούση” ή όχι.

To Top