«Οι Λέικερς παρακολουθούν τον Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Μπακς, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι Λέικερς έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους!

Ο αρμόδιος δημοσιογράφος στα θέματα των Λος Άντζελες Λέικερς, Έρικ Πίνκους, ασχολήθηκε με την περίπτωση του Έλληνα σούπερ σταρ και το ενδεχόμενο να αφήσει τους Μιλγουόκι Μπακς για λογαριασμό των «λιμναθρώπων».

Στο κομμάτι που έγραψε στο Bleacher Report αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννηςπολύ δύσκολα θα αρνηθεί το supermax συμβόλαιο που μπορούν να του προσφέρουν οι Μπακς και το οποίο θα φτάσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια ωστόσο βάζει και… κάμποσους αστερίσκους.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι σε περίπτωση που θελήσει να φύγει από το Ουισκόνσιν, ναι μεν δεν θα βρει τα ίδια χρήματα, αλλά θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα έναντι 160 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια ή να επιλέξει να μείνει δύο χρόνια έναντι 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και κάπου εκεί βάζει στην κουβέντα και τους Λος Άντζελες Λέικερς, για τους οποίους αναφέρει ότι παρακολουθούν στενά, τόσο τον Αντετοκούνμπο, όσο και τους Μπακς. Μάλιστα στέκεται στην πρόσληψη του Τζέισον Κιντ από τους Λέικερς και αναρωτιέται «σύμπτωση που πήγε στο Λος Άντζελες; Είναι εκείνος που βοήθησε τον Αντετοκούνμπο να αναπτυχθεί ως παίκτης τα τρία προηγούμενα χρόνια».

Όσον αφορά τα οικονομικά των Λέικερς; Ενόψει της σεζόν 2021-22 (σ.σ. δηλαδή το καλοκαίρι που ο Γιάννης θα είναι free agent) δεν έχει κανένα εγγυημένο συμβόλαιο, όπερ και σημαίνει ότι θα υπάρχει χώρος για να αποκτηθεί ο Αντετοκούνμπο. Ακόμα και αν ο ΛεΜπρόν επιλέξει να ενεργοποιήσει την οψιόν του έναντι 41 εκατομμυρίων δολαρίων! Βέβαια ο ίδιος είχε πει πέρυσι ότι «ποτέ δεν θα φύγω από το Μιλγουόκιγια το Λος Άντζελες. Θέλω να είμαι εδώ νικητής» αλλά όπως εξηγεί στο άρθρο τα ίδια είχαν πει οι ΛεΜπρόν, Ντουράντ και Ίρβινγκ. Οι δύο πρώτοι άλλαξαν ομάδες, ενώ ο Καϊρί είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Βοστόνη.

Και κλείνει αναφέροντας το trade που είχαν κάνει οι Μπακς με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ πριν από 44 χρόνια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι Λέικερς μπορεί να επαναλάβουν την ιστορία…»

To Top