“Οι Λέικερς πρέπει να σκεφτούν την ανταλλαγή του Λεμπρόν” (video)

Η πρώτη σεζόν του Λεμπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες δεν κύλησε καθόλου καλά και ο Τζεφ Βαν Γκάντι δεν δίστασε να σχολιάσει πως οι Λέικερς θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο ανταλλαγής για τον “βασιλιά”.

Εντός παρκέ ωστόσο η κατάσταση ήταν διαφορετική αφού οι αρκετοί τραυματισμοί και η έλλειψη χημείας, δεν επέτρεψαν στο σύνολο του Λου Ουόλτον να προκριθεί στα playoffs της Δύσης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ομάδα του Λος Άντζελες, παρά το γεγονός πως διατηρεί μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, δεν θα τις διεκδικήσει ξεκουράζοντας παίκτες-κλειδιά.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στους Σέλτικς λοιπόν, ο Τζεφ Βαν Γκάντι ανέφερε τα εξής: “Πιστεύω πως το καλοκαίρι οι Λέικερς πρέπει να ξαναχτίσουν αυτό το ρόστερ. Κατά την άποψη μου θα χρειαστεί μία ανταλλαγή και θα πρέπει η διοίκηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανταλλάξει τον Λεμπρόν για να πάρει όσα περισσότερα μπορεί”.

Η αντίδραση του έτερου σχολιαστή ήταν άμεση αλλά ο Βαν Γκάντι συνέχισε απτόητος: “Εάν μπορούσα να τον ανταλλάξω σε μία ομάδα και αυτό αύξανε τις πιθανότητες να αποκτήσω τον Ντουράντ ή τον Λέοναρντ, δεν θα το έκανα; Πρέπει να τα βάλεις όλα στο τραπέζι! Ακούω συνεχώς από τους παίκτες πως το ΝΒΑ είναι μπίζνες. Εάν λοιπόν είναι μπίζνες τότε πρέπει να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την επιχείρηση μου. Δεν λέω πως πρέπει πάση θυσία να τον ανταλλάξουν. Λέω απλά πως πρέπει όλοι να είναι διαθέσιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.” 

 

To Top