Οι Λέικερς σάρωσαν τους Γκρίζλις και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έδειξαν τα… δόντια τους στους Μέμφις Γκρίζλις, τους οποίους νίκησαν ξανά (125-85) και με σκορ 4-2 πέρασαν στα ημιτελικά της Δύσης.
Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν βρει τα πατήματά τους στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και… ψάχνουν αντίπαλο για να τους κοντράρει. Ερχόμενοι από την 7η θέση και τη διαδικασία των play-in οι Λέικερς έκαναν «φύλλο και φτερό» τους Γκρίζλις, που είχαν τερματίσει 2οι στη regular season και με σκορ 4-2 προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης. Εκεί θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (3-3).

Η 4η νίκη της ομάδας του «ΛΑ» στη σειρά του Α’ Γύρου ήρθε με εμφατικό τρόπο και απόλυτη κυριαρχία. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ (31 πόντοι), με τον Λεμπρόν Τζέιμς να συμπληρώνει 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. «Διπλός» ήταν ο Άντονι Ντέιβις που έκανε… πάρτι στη ρακέτα (16 πόντοι και 14 ριμπάουντ).

Στην αντίπερα όχθη, οι νεανικοί Γκρίζλις έδειξαν πως το πρότζεκτ τους μπορεί να περιμένει. Ο Σάντι Αλντάμα σημείωσε 16 πόντους με τον σταρ της ομάδας, Τζα Μοράντ, να μένει στα… ρηχά (10 πόντοι με 3/16 εντός πεδιάς, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ). Άστοχοι και οι Ντέσμοντ Μπέιν (15π. με 5/16 προσπάθειες) και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (14π. με 3/12 σουτ).

To Top