ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί για τον Φετφατζίδη και ο Χαΐροβιτς

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από 15 μήνες στον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης, βέβαια χρειάζονται λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί από όλες τις πλευρές!

Ο Φετφατζίδης, αν και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 με την Αλ Κορ, βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Κατάρ και ήδη αναζητεί τον τρόπο, ώστε να λύσει σύντομα τη συνεργασία του με την αραβική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Υπάρχει η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο ίδιος με τον Άρη και προσωπικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη μπορεί να παίξουν ρόλο όταν έρθει η ώρα των επίσημων επαφών. Να τονιστεί βέβαια, ότι το πιο μεγάλο εμπόδιο αυτήν την στιγμή είναι πώς θα υπάρξει συμφωνία με την Αλ Κορ, για να φύγει, λογικά ως ελεύθερος, τη στιγμή έχει ετήσια αμοιβή σχεδόν 1.500.000 ευρώ.

O παίκτης, όπως και ο Άρης θα πρέπει να κινηθούν με προσοχή και αποφασιστικότητα, ώστε να επιτευχθεί η λύση της συνεργασίας με την Άλ Κορ. Την ίδια ώρα, βέβαια, υπάρχουν αρκετοί μεσοεπιθετικοί στην ομάδα, κάτι που λογικά θα συμπαρασύρει την αποχώρηση του Ιζέτ Χαΐροβιτς. Ο μάνατζερ του τελευταίου έχει ήδη ενημερωθεί για την αναζήτηση ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο.

To Top