ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι λεπτομέρειες που άνοιξαν τον δρόμο για τον Ζοάο Κλάους στον Άρη

Το θέμα του Ζοάο Κλάους μπαίνει στην τελική ευθεία, με την “χρυσή τομή” ανάμεσα στον Άρη και τη Χόφενχάιμ να βρίσκεται σε μια συμφωνία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και την προοπτική οψιόν αγοράς.

Ο Άρης από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε τους όρους με τους οποίους θέλει να μπει στο “παιχνίδι” της απόκτησης του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος καθώς το συμβόλαιο του Ζοάο Κλάους στη Χόφενχαϊμ λήγει τον προσεχή Ιούνη. Αυτή η εξέλιξη ήταν εξάλλου ξαφνική τόσο για τη γερμανική ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του όσο και για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος επρόκειτο να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Σταντάρ Λιέγης στην οποία ήταν δανεικός από τον Γενάρη του περασμένου χρόνου.

Τα δεδομένα άλλαξαν γι’ αυτόν πριν από μικρό χρονικό διάστημα και μετά από την ήττα της Σταντάρ Λιέγης στη δικαστική διαμάχη με τη Σιντ Τρούιντεν. Για την ακρίβεια, η πρώτη δεν είχε καταβάλλει στη Σιντ Τρούιντεν το ποσοστό που της ανήκε από την πώληση του Βραζιλιάνου Εντμίλσον σε ομάδα του Κατάρ και βάσει απόφασης δικαστηρίου θα έπρεπε να πληρώσει ποσό 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Σταντάρ Λιέγης έβαλε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τον δανεισμό του Ζοάο Κλάους, πράγμα το οποίο εκνεύρισε τον Βραζιλιάνο επιθετικό σε σημείο μάλιστα να αποχωρήσει από την ομάδα και να ζητήσει από τη Χόφενχαϊμ την άμεση επιστροφή του στη Γερμανία.

Και μετά όπως λέμε το… πεπρωμένον φυγείν αδύνατο… Εκεί εμφανίστηκε ο Άρης και πρότεινε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οπτιόν αγοράς και μένει να φανεί το τελικό deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

To Top