Οι λεπτομέρειες του deal Ρονάλντο- Γιουβέντους

O τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με συνέντευξή του στο “Sky”, ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, αναφέρθηκε στο πώς έφτασε η ομάδα του να αγοράσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ιταλός ανέφερε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν ιδιαίτερο δύσκολο να ολοκληρωθεί το deal, αναφέροντας τα εξής:

“Με τον Κριστιάνο ήταν ιδιαίτερα απλό, γιατί είχε ήδη πάρει την απόφασή του να παίξει στη Γιουβέντους. Δεν ήταν δύσκολο να πειστεί. Από τις 25 Μαΐου, μετά τον τελικό του Champions League, το είχε αποφασίσει. Είχε πει: «Αν υπάρχει η προοπτική της Γιουβέντους, τότε θέλω μόνο εκεί να πάω».

Όταν συναντήσαμε τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για να μιλήσουμε για τον Ζοάο Κανσέλο, μου είπε: «Δεν θα το πιστέψεις, αλλά ο Κριστιάνο θέλει να έρθει στη Γιουβέντους». Του απάντησα: «Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τα κάνουμε όλα όπως πρέπει για να γίνει το deal».

Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι είναι καθημερινά δίπλα μας, τον βρίσκουμε εύκολα όταν χρειαζόμαστε κάτι. Όταν του το μετέφερα, μου είπε ο Ανιέλι: «Δώσε μου 1-2 μέρες να το σκεφτώ». Με κάλεσε όμως μετά από τρεις ώρες. Για να φτιάξουμε τα συμβόλαια, νοικιάσαμε μια βίλα στη λίμνη Maggiore, όπου για μια ολόκληρη μέρα συναντηθήκαμε με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του”.

Όλα τα υπόλοιπα, ασφαλώς, είναι ιστορία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε στη “Βέκια Σινιόρα” σε ένα deal που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Ο Πορτογάλος άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε καταγράψει 438 συμμετοχές και 450 γκολ!

To Top