ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… λόγοι που ο Ιντέγε δεν “χωράει” στην Εθνική Νιγηρίας (photos)

Πολλές οι αναφορές που γίνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν στον Μπράουν Ιντέγε και την παρουσία του στην Ελλάδα, από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Νιγηριανός φορ έχει πετύχει 9 γκολ με την φανέλα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί, έχει μία γεμάτη σεζόν πλέον στις πλάτες του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως την προηγούμενη χρονιά ήταν επί της ουσίας πλήρως ανενεργός!

Ωστόσο, το να επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα, παρότι αποτελεί στόχο του, μοιάζει ανέφικτο, διότι όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα,brila.net: “Ο Ιντέγε έχει κερδίσει το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής το 2013 και έχει σκοράρει συνολικά 6 γκολ σε 28 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα. Ομως είναι προς το παρόν περιττός δεδομένου τον αριθμό των επιθετικών επιλογών που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Εθνικής Νιγηρίας”.

Ποιοι είναι αυτοί οι επιθετικοί που δεν αφήνουν… ελπίδες στον Ιντέγε, τουλάχιστον τώρα να επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα;

Ο Οντιόν Ιγκάλο που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κελέσι Ιενάτσο της Λέστερ, o Νταβίντ Οκερέκε της Κλαμπ Μπριζ, o Σαμουέλ Καλού της Μπορντό, o Βίκτορ Οσιμιέν της Λιλ και ο Mόουζες Σιμόν της Ναντ.

 

 

To Top