Οι λόγοι που προκαλούν ανησυχία οι Διαμαντόπουλος-Ευαγγέλου

Ως διπλή πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί το δίδυμο διαιτησίας στην πρεμιέρα των πλέι οφ, στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σήμερα στις 21:30.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, που ορίστηκε πρώτος διαιτητής, ήταν στην ίδια θέση στο Ατρόμητος – Άρης (2-2) στις 8 Δεκεμβρίου, δίνοντας το αυστηρό πέναλτι του Μπα πάνω στον Μανούσο (και ενώ είχε προηγηθεί επαφή του επιθετικού των γηπεδούχων), με τον δεύτερο να σκοράρει στο 86’ για το 2-1. Και στο πρώτο γκολ όμως του Ατρομήτου δεν είδε το επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέλεθ, που οδήγησε στο 1-0.

Ένας διαιτητής που κατάφερε ένα ολόκληρο γήπεδο πέρσι να φωνάζει δικαιολογημένα παρά την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0. Γιατί; Έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Τσόσιτς, ενώ στη συνέχεια “’επνιξε” και πέναλτι πάνω στον Ντιγκινί!

Όσον αφορά τον Άγγελο Ευαγγέλου ο οποίος θα είναι στο VAR; Ήταν πρώτος διαιτητής στο φετινό ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Άρης (1-1) και πρωταγωνιστής στην ανύπαρκτη αποβολή του Ιντέγε με απευθείας κόκκινη. Εν συνεχεία «εφηύρε» πέναλτι για να ισοφαρίσει η γηπεδούχος ομάδα και σαν να μην έφτανε αυτό «έκλεισε τα μάτια» σε ανατροπή του Γκάμα στην μεγάλη περιοχή.

To Top