ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… μάγκες με τα κίτρινα! Ο Άρης τσαλάκωσε με 3-0 την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό!

Οι… μάγκες με τα κίτρινα! Ο Άρης… τσαλάκωσε με 3-0 την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ17 στη Superleague, εκεί όπου περιμένει πια τον αντίπαλο του από το άλλο ζευγάρι  Ατρόμητος-ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Κώστα Καζάνα… κατάπιε την καλύτερη βάσει βαθμολογίας, ομάδα του Νότιου Ομίλου και με τα γκολ των Μακρή (14′), Κατραντζή (71′)και Τανούλη (85′) με πέναλτι πήρε παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό της Τετάρτης (Πανθεσσαλικό, 15:00), όταν και θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Άρης έδειξε τα… δόντια του και τη μεγάλη του θέληση να κυριαρχήσει, όπως κι έγινε, γεμίζοντας με περηφάνεια την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Οι κιτρινόμαυροι που έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, είχαν 52% κατοχή με 11-3 τελικές και ζουν το όνειρο ενός τίτλου, όπως το 2012, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55’ Καντίου), Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Κοντάκης (25’Γεωργέας), Krushelnytsyy (68’ Κολιμάτσης), Muca (55’ Πετράτος), Κοντορουχάς, Χατζηνικολάου (68’ Γεωργαλής), Ανδρικόπουλος

ΑΡΗΣ: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (74’ Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (74’ Κοντονικολάου), Μακρής (87′ Δήμου), Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (70’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (87′ Παπακωνσταντίνου).

To Top