ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι μάσκες έπεσαν! Εμμανουηλίδης σε Καρυπίδη: “Ποτέ δεν άκουσα να βρίζουν την μητέρα μου, απορώ πώς γράφτηκε”!

Οι μάσκες έπεσαν, αποδεικνύοντας αυτό που επισημάναμε από την πρώτη στιγμή: τα… πράσινα παπαγαλάκια έστησαν ένα φαιδρό μηχανισμό προπαγάνδας σε βάρος του Άρη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπιδης τηλεφώνησε σήμερα στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με αφορμή τα όσα ψευδώς… διέρρευσαν ότι του έβρισαν τη μητέρα στο παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών (!), της περασμένης Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Εμμανουηλίδης του είπε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν άκουσε ποτέ να του βρίζουν τη μάνα και απόρησε πως γράφτηκαν αυτά και πήραν τέτοια έκταση! Είπαμε, τα… παπαγαλάκια αφήνιασαν, αλλά ο παίκτης το διέψευσε!

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας, αυτό που τόνισε ο κιτρινόμαυρος παράγοντας ήταν ότι ήθελε να κατέβει στα αποδυτήρια μετά το ματς, όταν πληροφορήθηκε την… διαρροή, αλλά δεν μπόρεσε τελικά, λόγω της έντασης που υπάρχει μετά από κάθε παιχνίδι.

Όσοι γνωρίζουν τον Καρυπίδη, αντιλαμβάνονται τον λόγο που έκανε μια τέτοια κίνηση. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, μια και έχει χάσει τον πατέρα του όταν ήταν 19 χρόνων και ξέρει τι σημαίνει να χάνεις μικρός έναν γονιό σου. Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί, εφόσον ήταν πραγματικό το γεγονός θα έπαιρνε μέτρα, μια και δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές!

To Top